Lionel Messi's debuut: cruciaal doelpunt overwint Miami International van Cruz Azul

Comments · 167 Views

Lionel Messi's debuut voor Miami International kwam eindelijk tot een einde, en felicitaties aan Messi voor het scoren van een late winnaar om de overwinning voor de 'Pink Army' veilig te stellen. Messi maakte gisteren zijn debuut voor Miami International tegen Cruz Azul en Miami versloeg Cruz Azul met 2-1.

Met nog 54 minuten te spelen trok de scheidsrechter zijn kaart en Miami International vroeg om een wissel. Het was eindelijk de beurt aan Messi en Busquets om hun debuut te maken. Messi, die net in het veld was gekomen, pakte snel de bal en passte deze naar de nummer 2 van Miami International, maar helaas miste nummer 2 Yedlin de kans om te schieten. De verdedigers van Cruz Azul waren slim en verdedigden talloze ballen tegen Messi gedurende de wedstrijd.

Pas in de 94e minuut van de wedstrijd kreeg Miami International een vrije trap voor het net, en Messi schoot deze recht op het doel af voor een directe treffer om Miami International aan een punt te helpen. Messi zweette de hele wedstrijd in zijn roze Miami International Nr. 10 shirt en versloeg uiteindelijk Cruz Azul om zijn debuut af te sluiten.

Aan het einde van de wedstrijd gingen de fans uit hun dak. Mannelijke fans trokken  uit en zwaaiden ermee in hun handen om het historische moment te vieren. Messi zelf rende direct naar de zijkant van het stadion en kleine fans omhelsden elkaar, in het publiek zat Beckham ook voor het team, Messi blij.

Lionel Messi's "Ballon d'Or" deed zijn naam eer aan en hij hielp Miami International aan de overwinning zodra hij het veld opstapte. We willen Miami International en Messi en Busquets feliciteren met hun debuut als nieuwkomers in het team.

Fans die graag Messi Miami International shirts willen, kunnen doorklikken naar onze website! Hier vind je de voetbalpakje die je wilt.