Ronaldon esitys nousee esiin 89 pisteen ulosajomaalilla voittoon asti

Comments · 120 Views

Euro 2024 -karsintojen neljäs kierros jatkui, kun Portugali voitti Islannin vieraissa 1-0. Portugalilla on nyt neljä peräkkäistä voittoa alkulohkossaan ja se varmisti lohkonsa kärkipaikan 12 pisteellä. Ottelun mielenkiintoisin seikka oli Ronaldon esitys kentällä.

Ennen ensimmäisen puoliajan loppua Portugali sai vapaapotkun, ja numerolla 7 Portugali pelipaita pelanneen Ronaldon todettiin syyllistyneen rangaistusalueella käsipalloon, ja portugalilainen supertähti oli raivoissaan ja heilutti kättään tyytymättömänä poistuessaan kentältä. Pelin jatkuessa Portugalin hyökkäys jatkoi vaikeuksiaan, ja 74. minuutilla Ronaldo kaatui jälleen ja laittoi piikit vastustajan rintaan.

84. minuutilla Ronaldo kaatui yhtäkkiä maahan murtautuessaan pallon kanssa läpi, ja tuomari katsoi väärän taklauksen, josta Ronaldo sai myös keltaisen kortin. Nähdessään, että peli oli päättymässä, Ronaldo lopetti vihdoin näyttelemisen, ja viimeisellä minuutilla Ronaldo pyyhkäisi maalin eteen, ja erotuomari viittasi maalin olevan pätevä,jalkapallo peliasut mikä auttoi Portugalia viimeistelemään ulosajon 1-0. Tämä oli ottelun ainoa maali ja Ronaldon elämän ratkaisevin hetki.

Tällä maalilla Ronaldo teki kaksi suurta historiallista ennätystä, joista ensimmäinen oli 123. maali maajoukkueelle ja toinen oli uran 838. maali, molemmat maailmanennätyksiä.