Vriendschappelijk: Iniesta speelt tegen oude vijand als Barca Kobe Victory Ship met 2-0 verslaat

Comments · 82 Views

Terwijl de Europese Zuid-Amerikaanse en Aziatische competities doorgaan, heeft Barça net hun competitiefinale afgesloten en zijn ze begonnen aan hun tournee door Japan zonder te stoppen om het op te nemen tegen de Aziatische ploeg Kobe Victory Ship in Tokyo, Japan.

La Liga giganten Barcelona en Japan's Kobe Victory Ship speelden een vriendschappelijke wedstrijd in Tokyo, Japan, en van groter belang was Andrés Iniesta, die ooit een FC Barcelona Thuis Shirt droeg en voor Barcelona speelde, maar vandaag Japan's Kobe Victory Ship vertegenwoordigde tegen zijn voormalige club. Het was een intense wedstrijd, dus laten we het nog eens doornemen! In de 16e minuut stuurde jongeling Pablo Torre een recht schot voor het strafschopgebied, dat werd opgevangen door een voorwaartse Frank Casey, die een laag schot in de verre hoek pushte om Barca een 1-0 voorsprong te geven op Kobe Katsushima. Na 19 minuten kon Eric Garcia een verdediger passeren en scoorde met een rake kopbal, waardoor Barca een 2-0 voorsprong nam op Kobe. De wedstrijd eindigde met een 2-0 overwinning voor Barcelona op Kobe Katsushima.

Felicitaties aan Barcelona voor hun vriendschappelijke overwinning. Dit was een vriendschappelijke wedstrijd, maar een kans voor Iniesta en zijn oude vrienden om samen te komen, en een geweldige laatste herinnering voor de fans van Barca's top Dream Three. Hoewel Iniesta Barca heeft verlaten, zal zijn voetbalpakje altijd in de harten van de fans blijven.