AC Milan kaatoi Veronan 3-1, kun Rafael Leão teki tuplapelin

Comments · 312 Views

AC Milan ja Verona pelasivat Serie A:n 38. kierroksella. Tämä oli viimeinen Serie A:n ottelu näiden kahden joukkueen välillä, ja AC Milan pelasi erittäin pirteästi voittaen 3-1. Tämä oli kolmas peräkkäinen voitto, kun se oli hävinnyt Inter Milanille Mestarien liigan välierissä ja sitä ennen Spezialle Serie A:ssa.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 45. minuutilla, kun AC Milan Pelipaita numerolla 9 pelannut Olivier Giroud teki rangaistuspotkusta 1-0. Ottelu oli 1-1, ja tässä vaiheessa tuntui siltä, että maaleja ei ehkä enää tule, mutta yllätyksekseni AC Milanin tehomies sai nopeasti peräkkäin kaksi maalia lisää, Rafael Leãon tuplana. Näiden kahden maalin ajoitusta voisi pitää ulosajona ja ne auttoivat sinetöimään AC Milanin voiton. Ensimmäinen maali tuli 85. minuutilla, kun Rafael Leão otti laukauksen boksin edestä ja teki maalin herkästä kulmasta, joka ei ehkä olisi mennyt maaliin, jos se olisi ollut hieman paitsiossa, ja antoi AC Milanille 2-1. Veronan maalivahti ja pelaajat ryntäsivät pysäyttämään palloa, mutta tämä antoi Rafael Leãolle mahdollisuuden ampua tyhjään maaliin ja antaa AC Milanille 3-1-voiton.

Se oli hieno peli, katsoitko sen, Jalkapallo pelipaidat halvalla kommentoi rohkeasti alle ja jos et nähnyt sitä livenä, niin katso uusintavideo, josta voit katsoa pelin.