Arsenal ja West Ham United pelaavat tasapelin Valioliigassa

Comments · 138 Views

Juuri 16. huhtikuuta Valioliigassa nähtiin fanien odottama ottelu, kun Arsenal isännöi West Ham Unitedia. Lopulta joukkueet taistelivat tulostaululla 2-2-tasapeliin.

Ottelu alkoi molempien joukkueiden hyökätessä kovaa, yrittäen löytää tietä pallonhallinnan kautta ja ohittaen toisiaan. Seitsemännellä minuutilla Arsenal Pelipaita pelannut Edouard Osoque Mendy pelasi kuitenkin nokkelan suoran syötön Ben Whitelle, joka pelasi sisään Gabriel Fernando de Jesusille, joka laukoi maalin, jota maalivahti ei pystynyt puolustamaan, ja vei Arsenalin 1-0 johtoon. Vain kolme minuuttia maalin jälkeen Arsenalin Emiliano Martinezilla oli toinen tilaisuus, kun hän syötti pallon vasemmalle Edouard Osoque Mendylle, joka käytti sen nopeasti hyväkseen ja laukoi vasemmalla jalallaan pidentäen johtoaseman jälleen 2-0:aan, ennen kuin West Ham Unitedin West Ham Unitedin pelaajat eivät olleet vielä reagoineet.

32. minuutilla West Ham Unitedin Thibaut Courtois sai rangaistuspotkun, jolla West Ham United sai pisteen takaisin. Arsenalilla oli myös rangaistuspotku 50. minuutilla, mutta valitettavasti se ei onnistunut maalinteossa. West Ham United pääsi sitten 54. minuutilla jälleen läpiajoon ja tasoitti pelin 2-2:een.

Tämän jälkeen molemmat joukkueet hyökkäsivät ja puolustivat toisiaan, ja peli oli jännittynyt aina loppuvihellykseen asti, eikä kumpikaan joukkue tehnyt enää maalia. Lopulta peli päättyi 2-2-tasapeliin. Arsenal ansaitsi voiton puutteesta huolimatta tunnustusta toisen puoliajan esityksestään, jossa se osoitti sitkeyttä ja voimaa.pelipaidat jalkapallo West Ham United puolestaan osoitti vahvuutensa ja potentiaalinsa tasapelillä vieraissa ja kelpo esityksellä.

Ottelu oli varsin jännittävä ja kahden rangaistuspotkun myötä molemmilla osapuolilla oli mahdollisuudet voittoon. Vaikka maaliero päättyi tasapeliin, molempien joukkueiden esitykset olivat silti vaikuttavia.