Real Madrid slo Barcelona 4-0 i Copa del Rey og stormet inn i finalen!

Comments · 151 Views

6. april startet med Real Madrid mot Barcelona, og det var Real Madrid som fikk de 4 målene for å slå Barcelona og kvalifisere seg til finalen! Hovedårsaken til kampen var sannsynligvis at en seier ville ha gitt Real Madrid en 4-1-plass i finalen. Her er en kort titt på denne Copa del Rey-semifinalen på bortebane mellom Real Madrid og Barcelona.

Det første målet i spillet for Real Madrid mot Barcelona kom i det 45. minutt, før det gjorde begge sider angrepet, men Real Madrids motangrep var kraftigere, til tross for Barcelonas spillers innsats for å blokkere det, Vinicius Junior iført nummer 20 Real Madrid drakter hadde skudd blokkert av jules Kounde, men da det falt Real Madrid la umiddelbart til et skudd, dermed Det var 1-0, og jeg må si at Vinicius Junior og Karim Benzema jobbet veldig bra sammen da de fikk ballen fra Real Madrid-målet og deretter sendte den hele veien til Barca. Det andre målet kom fem minutter senere, i det 50. minutt, da Karim Benzema gikk inn og satte ballen i mål til 2-0 og økte ledelsen nok en gang. Det tredje målet kom åtte minutter senere, og det var tre intense mål på rad for Real Madrid. Etter 58 minutter gikk Vinicius Junior inn for å skape en sjanse og Real Madrid fikk straffe, Karim Benzema scoret og Barcelona-keeperen klarte ikke å redde den, og dermed ga Real 3-0.

Spillet var i utgangspunktet ikke i stor tvil, etter at all tid i utgangspunktet hadde kommet til halvtid og bare Barcelona ønsket å score og Real Madrid kanskje ikke ga sjansen. fotballdrakter barn Og med det siste målet som kom i det 80. minutt, erklærte Real Madrid i utgangspunktet seier, med det siste målet fra Vinicius Junior og Karim Benzema, et spektakulært hat-trick! Kampen var et utstillingsvindu for Real Madrid, eller rettere sagt et utstillingsvindu for Vinicius Junior og Karim Benzema.